ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Beautiful People PR είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2008 στην αγορά των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας. Σκοπός και στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά και των πελατών μας στο σήμερα, με σύγχρονους και μεθοδευμένους τρόπους. Η άμεση επαφή παίζει καθοριστικό ρόλο για εμάς, καθώς έτσι χτίζουμε μια συνεργασία εμπιστοσύνης και μέγιστης αποδοτικότητας.
Η Beautiful People PR απαρτίζεται από στελέχη που διαθέτουν ευελιξία, βαθιά γνώση της αγοράς, δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και στρατηγική σκέψη. Είναι συνεργάτες με αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα και πάθος για το αντικείμενο της επικοινωνίας.
Ανταποκρινόμαστε πλήρως στα κελεύσματα της νέας εποχής και του καλπάζοντα ανταγωνισμού. Φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό για την εκάστοτε επιχείρηση, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της με στοχευμένη διαφήμιση σε ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα), ειδικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου κλπ.
Το ευρύ φάσμα των εργασιών της εταιρείας μας, εξασφαλίζει αποτελεσματικά επιτυχημένες διαφημιστικές και επικοινωνιακές εφαρμογές.
 
 
Event Management – Marketing, Media Relations – Press Office, Happenings – Event Planning, Product Placement – Sponsorship

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η μακρά εμπειρία μας στην διοργάνωση και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, είναι αυτή που καθιστά κάθε event της Beautiful People PR ως “Talk of the town” και το κάνει να εντυπωσιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Παρόλα αυτά, το όραμα μας δεν σταματά εκεί, καθώς δεν εφησυχαζόμαστε σε καμία περίπτωση. Η συνεχής εξέλιξη μας πηγάζει από την εξαιρετική αντίληψη και εφαρμογή των νέων τάσεων της digital αγοράς, αλλά και από τις καινοτόμες ιδέες μας που πάντα συνάδουν με τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής, η οποία απαιτεί ευελιξία και ικανότητα για προσαρμογή. Όντας περήφανοι για την πορεία μας ως τώρα, δεν επαναπαυόμαστε, αντίθετα συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε ουσιαστικά!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ