ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στην Beautiful People PR παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων, δίνοντας έμφαση στη στοχευμένη εταιρική και προϊοντική επικοινωνία, στις σχέσεις με δημοσιογράφους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη διαχείριση φήμης, ενώ ειδικευόμαστε και στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Σύμμαχος μας αποτελεί η ισχυρή παρουσία μας στα social media, με engagement που αγγίζει τις 2.000.000 προβολές εβδομαδιαίως και 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες. Αφουγκραζόμαστε με μεγάλη προσοχή τις εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας, ώστε να πετύχουμε ένα άρτιο και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

unnamed

CONFERENCES

Τόσο ένα επαγγελματικό συνέδριο, όσο μια έκθεση ή ημερίδα, απαιτούν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εμπειρία. Εμπιστευτείτε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας στους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα φροντίσουν για ένα όσο το δυνατόν πιο άρτιο αποτέλεσμα για εσάς και τους συναδέλφους ή καλεσμένους σας.

exclusiveevents_icon_280x160

EXCLUSIVE EVENTS -
EVENT PLANNING

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, πάνω στο Event που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και αφεθείτε στα ικανά, έμπειρα χέρια της. Οποιοδήποτε τύπου event κι αν έχετε φανταστεί, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι ικανοί συνεργάτες μας θα το κάνουν πραγματικότητα προτείνοντάς σας μοναδικές ιδέες γεμάτες φαντασία και λάμψη.
Μπορείτε να είστε σίγουροι για τη δεδομένη επιτυχία!
12-festival-and-concert-icons-3

CONCERTS

Η Beautiful People PR, όπως υπόσχεται και η ονομασία της, μπορεί να κανονίσει εμφανίσεις από ποικιλία μεγάλων προσωπικοτήτων του χώρου της Ελληνικής και διεθνούς showbiz, οι  οποίες θα δώσουν απίστευτη λάμψη και αίγλη σε κάθε σας εκδήλωση, συναυλία ή happening σε club. Στόχος μας είναι εσείς και οι καλεσμένοι σας να βιώσετε την πιο δυνατή και αξέχαστη εμπειρία!