Ο παγκοσμιου φημης οικος νυφικων Riki Dalal εγκαινιασε το νεο του flagship καταστημα στο Κολωνακι!

Ο παγκοσμιου φημης οικος νυφικων Riki Dalal εγκαινιασε το νεο του flagship καταστημα στο Κολωνακι!

  • Χωρίς κατηγορία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου  flagship καταστήματος του Οίκου Bridal Haute Couture “Riki Dalal” στην καρδιά του Κολωνακίου στην οδό Χάρητος 5, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας αλλά και της ίδιας της σχεδιάστριας Riki Dalal που ταξίδεψε από το Ισραήλ ειδικά για την εκδήλωση.

Η Ισραηλινή εταιρεία μόδας “Riki Dalal”, κατέχει αυτή τη στιγμή τον μεγαλύτερο αριθμό προμηθευτών στον κόσμο στον χώρο του νυφικού, ενώ καθημερινά  κατακτά ολοένα και ταχύτερα την παγκόσμια αγορά. Πάνω από 5.000 χιλιάδες νύφες ετησίως ανά τον κόσμο, εμπιστεύονται νυφικές δημιουργίες του καταξιωμένου Οίκου “Riki Dalal”, και πολλοί celebrities όπως η περσινή νικήτρια της Eurovision Netta Barzilai που είναι μια από τις γνωστότερες ambassadors του οίκου.

Για πάνω από 40 χρόνια η αποστολή της ισραηλινής καταγωγής Dalal ήταν απλή – να δημιουργεί το νυφικό των ονείρων κάθε νύφης που ερχόταν στο μαγαζί της. Αυτό δεν άλλαξε μέσα στα χρόνια. Χρησιμοποιώντας το προσωπικό της στυλ – τολμηρές πλάτες, βαθιά ντεκολτέ και περίτεχνες λεπτομέρειες – η Riki Dalal κατάφερε να γίνει γνωστή ανάμεσα στις πιο εκλεπτυσμένες designers του Ισραήλ. Το απαράμιλλο στυλ της την βοήθησε να εξελιχθεί και παρά το ταπεινό της ξεκίνημα κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα brand νυφικών στον κόσμο.

Όλα τα νυφικά είναι ραμμένα στο χέρι από τις καλύτερες/ους μοδίστρες και μόδιστρους του Ισραήλ πάντα υπό την επίβλεψη της Riki. Κάθε νυφικό κατασκευάζεται μοναδικά και σύμφωνα με τη σιλουέτα της κάθε νύφης.