Το εμβληματικο all day cafe-restaurant “Λυκοβρυση” υποδεχτηκε τον βραβευμενο με 2 αστερια michelin Herve Deville στην ομορφοτερη γωνια της Πλατειας Κολωνακιου!


Το ιστορικό all day café-restaurant “Λυκόβρυση” της πλατείας Κολωνακίου, ένα χρόνο αφότου έκλεισε, ανακατασκευάστηκε και υποδέχτηκε για ένα δυνατό γαστρονομικό event τον βραβευμένο με δύο αστέρια michelin Herve Deville, παρουσία πολλών επωνύμων και όχι μόνο προσωπικοτήτων που δηλώνουν λάτρεις του καλού φαγητού και θαυμαστές του διάστερου σεφ του λονδρέζικου «Sketch» που μεταπήδησε πρόσφατα στην κουζίνα του διάσημου «Momo» στο Mayfair. 

Στο ειδικό μενού πέντε πιάτων που ετοίμασε για τη βραδιά ο Herve Deville, οι μαροκινές γεύσεις συνάντησαν τις μεσογειακές πάντα στο signature ύφος του «Momo», «πασπαλισμένες με λίγο fun» όπως εξήγησε ο ταλαντούχος σεφ.

Η “Λυκόβρυση” είναι το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ιδιοκτήτη του “Κέντρου Αθηνών” & “Estate” και γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα κι αγαπημένα μέρη της αθηναϊκής αφρόκρεμας ενώ είναι μία υπέροχη πρόταση για δοκιμές υψηλού επιπέδου στο κέντρο της Αθήνας, αφού το εστιατόριο συνδιάζει με καταπληκτική δεξιοτεχνία, ποιότητα, αισθητική και άψογο service σε ένα μέρος πραγματικά ονειρικό.

Το μενού του εστιατορίου κινείται στους χαλαρούς ρυθμούς ενός σύγχρονου μπιστρό με αναφορές στην ιταλική, τη γαλλική και την ελληνική αστική κουζίνα ενώ την επιμέλειά του έχει αναλάβει ο Παύλος Κυριάκης, ένας από τους πιο ανερχόμενους Chef της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Ηead chef του εστιατορίου είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Ρουσσάκης, με θητεία μεταξύ άλλων στο κορυφαίο τριάστερο εστιατόριο της Ann Sophie Pic, στη Valance.

Λυκόβρυση all day café-restaurant | Herve Deville

Ο Herve Deville στο all day café-restaurant Λυκόβρυση