Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκαν σε ένα coiffure meeting στο κατάστημα “Verve Hairstyle” στον Πύργο Ηλείας.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκαν σε ένα coiffure meeting στο κατάστημα “Verve Hairstyle” στον Πύργο Ηλείας.

Το “Hairstyle Verve” το νεοσύστατο hair salon που έχει κερδίσει ήδη τον κόσμο του νομού Ηλείας, αποτελεί τη νέα πρόταση για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και όχι μονό…  

Το κομμωτήριο βρίσκεται στην καρδιά του Πύργου (Μανωλοπούλου 56) και έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες και να τις αφομοιώσει σε έναν χώρο που έχει στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες του. 

Μετά από πρόταση του επιχειρηματία Διονύση Παρασκευόπουλου και του hair expert Δημήτρη Τσίγκρηλα έδωσαν το “παρών” οι πολύ καλοί τους φίλοι Τρύφωνας Σαμαράς και Δήμητρα Αλεξανδράκη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα coiffure meeting, γνωρίζοντας το εξειδικευμένο προσωπικό του “Verve Hairstyle” αλλά και να περάσουν μερικές ώρες κάνοντας μια μικρή βόλτα στον Πύργο. 

To “Hairstyle Verve” είναι ένα ιδιαίτερο hair salon, που προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο και έχει βάλει στόχο στο επόμενο χρονικό διάστημα, να γίνει ο no1 beauty προορισμός με exclusive υπηρεσίες ομορφιάς, που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα και άντρα που αγαπάει τον εαυτό του και θέλει να του προσφέρει το καλύτερο!