Ο Υπουργος Οικονομιας Δημητρης Παπαδημητριου εγκαινιασε τη 42η Εκθεση Γουνας στην Καστορια


Πρόεδρος Συνδέσμου Γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης – Βάνα Μπάρμπα – Νίνα Λοτσάρη – Λάκης Γαβαλάς

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η πρώτη ημέρα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Ο Υπουργός της Ελληνικής Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου εγκαινίασε τη Διεθνή έκθεση, που προσέγγισε για άλλη μια φορά εκατοντάδες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Ο νομός Καστοριάς και η Ελληνική γουνοποιία συνεχίζουν να αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης για την χώρα μας, προφέροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και μεγάλη πηγή εσόδων για την Οικονομίας μας.

Ο Πρόεδρος Συνδέσμου Γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης υποδέχθηκε στην Καστοριά προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ντολτσό» ένα πρωτοποριακό ανοιχτό GALA όπου τον πρώτο λόγο είχε η μόδα, η ομορφιά, η αίγλη της γούνας, αλλά και το υπέροχο τοπίο των αρχοντικών της Καστοριάς.

Οι εντυπωσιακές κολεξιόν των 15 γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην φαντασμαγορική Επίδειξη Μόδας, «παντρεύτηκαν» με την παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι Καστοριά και γούνα είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ πλαισίωσε μουσικά το Ωδείο Βορείου Ελλάδος και η σοπράνο Νίνα Λοτσάρη, η οποία μάγεψε το κοινό με τη μοναδική φωνή της.